tiistai 26. huhtikuuta 2016

22.-26.4.

paikallinen keilahalli
22.4. Perjantai

Perjantaina sain tehtavakseni tehda Soapboxille tarroja seka suunnitella welcome tarraa Soapboxin lattiaan. Kuitenkin jossain valissa pull up bannerin tilannut otti yhteytta ja kertoi etta haluisi kanssa counter stand:in mika olisi saman tyylinen kuin suunnittelemani pull up banneri. Lopun paivaa suunnittelin tata counter standia.

Torstai iltana vuokraemanta tuli kaymaan luonamme ja han vei meidat syomaan ja ajelutti muutenkin Derryssa. Kavimme mm. keilahallissa jossa oli myos paljon erilaisia pelikoneita, kokeilimme Jirkon kanssa yhta missa piti ajaa moottoripyorilla kisaa, voitin Jirkon siina B) Taman jalkeen menimme viereiseen kylaan paikalliseen pubiin/ravintolaan syomaan. Vietimme monta tuntia siella hanen ja hanen lapsien kanssa, keskustellen lahes kaikesta mahdollisesta. Otin paikan oman erikois kana curryn ja se oli taivaallista! Taman jalkeen vuokraemantamme kutsui meidat viela kylaan omaan kotiinsa.



paikallinen pubi/ravintola jossa kavimme syomassa















25.4. Maanantai

Sain tanaan ensimmaiseksi lisaa shadow boardeja suunniteltevaksi Nuprintille. Taman jalkeen jatkoin counter standien suunnittelua ja sainkin ne tanaan tehtya. Tekemani pull up banneri printattiin tanaan ja vietiin asiakkaalle joten voin pian nayttaa sen. Valissa kavin repimassa tarroja ja tein teksti logon uusiksi posteriin kun sen alkuperainen oli ihan pikseli mossoa.


26.4. Tiistai aamupaiva

Tanaan sain aamusta tehtavaksi mockup:it apteekille minkalaiset ulkoseina tarrat voisimme mahdollisesti tehda heille. Kun olin saanut tehtya kolme eri versiota, minulle ei ollut talla hetkella oikein mitaan hommaa joten minut kehoitettiin kirjoittamaan blogia tahan valiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti