tiistai 3. toukokuuta 2016

29.4.-3.5.

Perjantai 29.4.

Perjantaina esimiehemme oli jälleen töissä onneksi. Hän antoi minulle ja Jirkolle yhteiseksi tehtäväksi suunnitella Soapboxin oviin tarrat. Näitä suunnitellessa meni koko perjantai eikä muuta hommaa meillä olisi ollutkaan sinä päivänä.

Lähes heti työpäivän jälkeen otimme taksin keskustaan Jirkon kanssa. Olin aiemmin varannut ajan tatuoitavaksi ja nyt oli aika ottaa se. Tatuointi oli valmis parissa tunnissa (en voisi olla tyytyväisempi siihen!) ja suunnistimme siita metsästämään tuliaisia. Olin aiemmin kysellyt töissä mitä he ehdottaisivat vietäväksi tuliaiksi ja mistä niitä mahdollisesti kannattaisi etsiä. He ehdottivat The Craft Villageen menemistä mikä oli aivan Derryn keskustassa. Putiikit siella olivat todella söpöjä ja pieniä, kuin oma pieni kylä keskellä kaupunkia. Tyhjin käsin sieltä ei onneksi tarvinnut lähteä sillä tuliaisia sieltä tuli todellakin löydettyä kotiväelle.

Tiistai 3.5.

Viikonloppu oli ollut normaalia pidempi sillä maanantaikin oli vapaata (bank holiday tai joku sellainen vissiinkin).  Jännää ajatella, etta nyt mennään jo toukokuussa, ei enää paljoa aikaa jälellä täällä, hui vastahan me tulimme tänne Jirkon kanssa.

Tuntui kuin ei olisi ollut ikuisuuteen töissä tämän yhtä päivää pidemmän viikonlopun jälkeen. Ensimmäiseksi tehtäväksi sain muokata Jirkon kanssa kuvia Soapboxin portfolioon joita Jirko otti viime viikolla. Kun saimme kuvat muokattua laitoin ne viime viikolla tekemiini portfolio pohjiin. Tämän jälkeen tein perjantaina aloittamani ovi tarrat loppuun. Tein vielä mockupit asiakkaalle yhden pakettiauton tarroista ja tämän jälkeen minua kehoitettiin kirjoittamaan blogia sillä muuta hommaa ei juuri tällä hetkellä ollut minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti